ALBA IULIA
Calea Motilor, nr. 17A
B-dul Revoluției 1989, nr. 23A
Tel. (+40) 258 833 408 
Str, Musetelului, nr. 2, parter
Tel. (+40)374 815 652 
SEBES
Str. Lucian Blaga, nr. 29
Tel. (+40) 358 401 625
AIUD
Str. Bethlen Gabor, nr. 2
Tel. (+40) 358 401 744

RADIOLOGIE

Radiologie Urologie

Problemele la nivelul rinichilor pot fi depistate corect doar după efectuarea unei urografii. Acest tip de radiologie are ca scop determinarea tuturor afectiunilor resimtite la nivelul sistemului urinar, un tratament corespunzator fiind pus abia dupa analizarea rezultatelor de catre un medic competent.

Radiologie Mamara

Pentru un diagnostic mai detaliat, in cazul mamografiilor punem la dispozitia pacientilor una dintre cele mai compacte unitati de radiologie mamara disponibile in acest moment în Romania. Aparatul reuseste sa obtina imagini precise, care il vor ajuta pe medicul specialist sa ofere un diagnostic si un eventual tratament corect.

Radiologie Osoasa

Cand vine vorba de afectiunile aparute la nivelul sistemului osos, acestea sunt destul de dificil de determinat si tratat, datorita lipsei de flexibilitate a aparatelor de radiologie clasice. Spre deosebire de alte sisteme de analiza fixe, noi oferim solutii cu componente modulare, insotite de camere radiologice flexibile.

Radiologie Osteoporoza

Una dintre bolile cele mai raspandite ale prezentului, osteoporoza, poate fi descoperita doar in urma unei radiologii efectuate corect. Acest procedeu presupune o suita completa de aplicatii standard si complexe, masurarea densitatii minerale osoase, printr-o tehnologie SmartScan si OneScan, care determina stadiul afectiunii.

butonsuna pus in index.php din tema