ALBA IULIA
Calea Motilor, nr. 17A
B-dul Revoluției 1989, nr. 23A
Tel. (+40) 258 833 408 
Str, Musetelului, nr. 2, parter
Tel. (+40)374 815 652 
SEBES
Str. Lucian Blaga, nr. 29
Tel. (+40) 358 401 625
AIUD
Str. Bethlen Gabor, nr. 2
Tel. (+40) 358 401 744

Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului www.terraaster.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in jurisdictia utilizatorului.

Utilizatorii acestui site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare:
Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Acest site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte site-uri care nu apartin SC Terra Aster SRL sau spre un alt site afiliat al acesteia, drept pentru care SC Terra Aster SRL nu este raspunzatoare sub nici un aspect pentru continutul acestor site-uri si nici pentru dezvaluirea datelor dumnevoastra personale catre detinatorii acestori site-uri.

Atunci cand intrati in contact cu noi, prin orice mijloc, cand vizitati si navigati pe site-ul nostru, prin telefon, etc. SC Terra Aster inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de dvs. Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. SC Terra Aster nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor personale comunicate de catre dumneavoastra.

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Terra Aster SRL, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam si ne informati cat mai curand posibil. In toate situatiile dumneavoastra aveti dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege.

Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la http://www.dataprotection.ro

SC Terra Aster SRL isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site. Va multumim pentru intelegere.

butonsuna pus in index.php din tema